Vår och muttrar

Posted by mutter on mar 18th, 2012
2012
mar 18

Nu med vårens intåg i landet behöver man tänka lite mer på muttrar än annars. Eftersom man flyttar ut fler saker ut i trädgården ökar behovet av att även se till att ingen annan tar dem. Då är våra låsmuttrar mycket praktiska att ha för att hindra stölder av föremål man vill ha kvar.

  • Muttrar
  • Kommentarer inaktiverade för Vår och muttrar

Uppmärksamheten

Posted by mutter on aug 7th, 2011
2011
aug 7

om våra muttrar är så där. Det kunde vara bättre. Nu har vi där mycket att skylla oss själva då vi inte varit så aktiva att vare sig marknadsföra företaget eller den här webbplatsen. Faktiskt vi har inte gjort något alls för att synas, mer än att bara finns då så där i största allmänhet. Men trots det får vi både besök och förfrågningar om vår produktion.  Det som är lite synd är att ingen har visat intresse för vår fullkomligt utmärkta svetsmutter.  Helt enkelt en mutter man svetsar fast. Det gör att användningsområdet är mycket stort. Så den muttern förtjänar en bättre uppmärksamhet. Vilket den förhoppningsvis får nu.

  • Muttrar
  • Kommentarer inaktiverade för Uppmärksamheten

I takt med vår expansion

Posted by mutter on jul 24th, 2011
2011
jul 24

så ökar naturligtvis antalet sidor på vår webbplats också. Därför har vi samlat en liten förteckning över dem här. Brukar kallas för sitemap, sajtkarta eller något annat liknande. Och nu har vi en sådan där också.

  • Muttrar
  • Kommentarer inaktiverade för I takt med vår expansion

Next »