Företaget

Mutterspecialisten finns beläget i Vollsjö. Den orten som ligger i Skåne och som är känd för i huvudsak tre saker: Fritiof Nilsson Piraten, Vollsjö tofflan och butiken i Vollsjö. Av dessa så är Fritiof Nilsson och tofflan hädangångna från Vollsjö sedan länge tillbaka, den förstnämnda för mycket länge sedan och butiken har dessutom ändrat inriktning.

.

Lokaliteter och virtuell mutterproduktion

Då verksamheten så att säga inte riktigt har startat än så kan vi tyvärr inte visa upp varje sig en lokal och då naturligtvis ingen gatuadress. Ja faktiskt inte ens ett telefonnummer utan vår mutterproduktion är för tillfället mer av det virtuell slaget.
Nu behöver inte den typen av begränsningar direkt ses som ett hinder. Utan vi ser det snarare som en utmaning.
Lokal däremot finns det ett foto på här nedan. Den är inte vår men allting kan alltid förändras. Dock så saknas det värme i den vilket är förklaringen till vår produktion av sommar-  och vintermuttrar som finns beskrivet här på mutterproduktion.

Lokalen har dessutom varit ett snickeri så den passar utmärkt därför för mutterproduktion.
Då trä och metall har en viss samklang med varandra.

.

Kontakta oss

Vi har fått ordning på internetet nu så om du vill ha kontakt med oss använda gärna vårt

.
Det finns där några kryssrutor som det vore bra om du kunde fylla i förutom dina egna kontaktuppgifter. Det underlättar fortsatt kommunikation mellan oss. Om man hellre vill använda e-post lite mer direkt så är adressen info@vollsjo.com. Men vi skulle rekommendera att du först tittar på kontaktformuläret ovan.

.

Mutterspecialisten för dig som söker muttrar som:

.

.

.

.

.

.

Mutterspecialisten ingår i Skruv och Mutter som i sin tur ingår i det anrika Nordiska Drakkompaniet

.

Denna sida anpassad för i fallande prioritetsordning dessa ord: virtuell mutterproduktion